Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ



ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Παίζοντας με τον κόσμο, κάνοντάς τον κομμάτια
μωρά, που κάποιος ήλιος τα έχει ήδη γεράσει.
Non e colpa mia se la tua realta
mi costringe a farre guerra alla umanita
Δεν φταίω εγώ, εάν η δική σου πραγματικότητα
με σπρώχνει να κάνω πόλεμο με την ανθρωπότητα
ΑRBEIT MACHT FREI (γραμμένο στην είσοδο του Άουσβιτς)
IL LAVORO RENDE LIBERI 
H ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ
Δουλεύτε καριόληδες και σκάστε.
Η εργασία σάς απελευθερώνει.
Kαι μετά, ψηφίστε !!!
Δούλευε
.
Ψήφιζε.
Και σκασμός !!!

Work! Work! Work!
and vote the Idiots
                                                             DEMETRIO STRATOS

ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Οι ιστορικές εξελίξεις κινούνται αργά-αργά και σταθερά. Έτσι γινόταν πάντα.
Η έκρηξη θα συμβεί σε ακαθόριστο χρόνο. Όμως το θαύμα της Κίνας θα σκάσει γρήγορα σα σαπουνόφουσκα. Αφού πρώτα περάσουμε στο στάδιο του Κινέζικου υπερκαταναλωτισμού (για φανταστείτε το. Δε θα ’χει πολλή πλάκα;). Απότομα θα καταλάβουν πως τόσα χρόνια μάζευαν άχρηστα χαρτιά και πως οι πρώτες ύλες είναι απαραίτητες για να το παίξεις υπερδύναμη. Ο επόμενος στόχος θα είναι η Αφρική, που θα παράγει με φτηνά εργατικά χέρια.
Μελετάω τις οικονομικές προτάσεις Νταλάρα –Βαρουφάκη για την Κύπρο και το άρθρο του Αλκίνοου Ιωαννίδη «Ελεύθεροι κατακτημένοι» και άκρη δε βγάζω. Όλα βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο. Δεν έχουν πλήρη στοιχεία στις αντενδείξεις.
Ίσως χρειαστεί να περάσουν απ’ τους «πιο καλούς τους μαθητές», τους Γερμαναράδες κι άλλες χώρες όπως το Λουξεμβούργο και η Μάλτα ώστε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Και εδώ; Τι γίνεται εδώ; Έσκασε μια βόμβα στην αυλή ενός εφοπλιστή. Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ έκλεισε. Ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος κλήθηκε από την επιτροπή για να μιλήσει για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο αυτοκράτωρ Αντώνιος πήγε στη συναγωγή. Και ταραμοσαλάτα πέταξαν στα γραφεία του MEGA γιατί πρόβαλε Τούρκικα σήριαλ την ημέρα της εθνικής μας παλιγγενεσίας.
Τα πρωτοπαλίκαρα του Λόντου τερμάτισαν στον ημιμαραθώνιο και οι επίσημοι ήταν μες το Pierre Cardin…..που ψωνίζουν στο L.A.(λαϊκή αγορά).
Οι βουλευτές παίρνουν άξια το μισθό τους κάνοντας υπερωρίες στα τηλεοπτικά μέσα. «WELCOME TO THE SHOW».
Αλήθεια πόσες έδρες βγάζει το Κολοκοτρωνίτσι;
Ας σοβαρευτούμε. Αν και τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται μεταξύ αστείου και σοβαρού.
Οι χώρες του Νότου θα αποκεφαλιστούν μία- μία από τους Γερμανούς επεκτατιστές. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα σωτηρίας με τις μεθόδους των Τροϊκανών που ακολουθούν. Εκτός αν αντιδράσουν όλες μαζί συλλογικά. Αποφασίζοντας εκ των προτέρων τι είδους κοινωνία οραματίζονται, τι είδους κοινωνία θέλουν. Και όλο αυτό σε πλήρη συνεννόηση με τους λαούς τους, με βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα προγράμματα, χειροπιαστά και συγκεκριμένα.
Δεν φταίνε οι αντιθέσεις και η πολυφωνία των αριστερών κομμάτων για όλα αυτά που τους χωρίζουν, αλλά το ότι δεν κατάφεραν να βρουν όλα αυτά που τους ενώνουν. Και αυτά είναι η κοινωνική δικαιοσύνη, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο περιβάλλον, στην εργασία, στην παιδεία, στην υγεία, στην ελευθερία, στις αξίες και τα ιδανικά, την ισότητα και το δικαίωμα στη ζωή.
Αν δεν υπάρξει μια τέτοια αριστερή προοδευτική συνεργασία, το κενό αυτό θα έλθουν να το καλύψουν φασιστικές καμουφλαρισμένες δυνάμεις.
Ξανασκεφτείτε το και πράξτε ανάλογα. Όχι μόνο βουλευτικό μισθό και τηλεόραση
γιατί κινδυνεύετε να γίνετε σαν τους άλλους.

Έρρωσθε.